Halpa-Hallin alennusmyynti rekkejä tarkastellessani, huomasin etsiskeleväni isompia kokoja. Jokaisesta kivasta vaatteesta oli jäljellä "vain" S, M, L, XS, 38,40,42. Alkoi tympäsempään. Löysin viimein vaatteen joka oletukseni mukaan sopi päälleni ja riensin sovituskoppiin. Mutta verhon suljettuani huomasin jotain järkyttävää; nimittäin itseni peilistä. Näiden neljän vuoden aikana olen lihonnut, veltostunut ja tullut epämääräiseksi itsestä huolehtimattomaksi rasvamöykyksi. Vatsaroikkuu ja allis pullottaa. Silloin se iski: NYT ON TULTAVA MUUTOS! Läkerol-aski jäi hyllyyn ja lähdin tyhjin käsin kotiin.

Kaverilta tiedustellessani asiaa, hän kertoi, että on monasti miettinyt, miten lihoamisestani voisi kauniisti minulle huomauttaa. Olen koittanut miettiä, mitä teen väärin, mtta tässä taitaa olla kysymys vain turhien kalorien syömisestä suhteessa kulutukseen. Maalle muuttaessa hyötyliikunta on tipahtanut pois, kaikkialle mennään autolla.

Ensitöikseni mietin syömistäni, ja vältän turhia herkkujen napostelua. Lauantaina on pieni herkuttelupäivä, mutta se edellyttää, että olen ollut ruodussa siihen saakka. Liikuntaa lisään pienin määrin, jottei rasvasäkkini kamalasti järkyty.  Ruokailutottumiksiani seuraamalla, varmaan opin paljon ruokailutottumuksistani.

 

Tästä se lähtee